Son düzenleme:
kelebegin pinoutlarını bulup motor uclarından birtanesini direk 12v verin diger ucunu beyne girip kodlayın o şekilde daha düzgün çalışırselam 1.8t de bu kelebeği kullanıyorum rölanti valfi kelebeğe az bir hareket vererek çalışıyor. Vemstune da bütün ayarları denedim, beyinde çıkışları değiştirdim ama bir türlü aküye direkt bağladığım kadar açamıyorum kelebeği.
aracınızda kullandığınız beyin marka modelini söylerseniz yardımcı olalımMerhaba hayırlı günler videodaki ayarları yaptığımda tam olarak verim alamadım (benim rölanti valfim 2 fişli, yan sanayi bir valf ve bmw’nin değil ondan olabileceğini düşünüyorum) fakat ufak ayarlarla düzgün hale getirdim fan devreye girdiğinde çok güzel çalışıyor. Benim şuanki sorunum şu klimayı devreye aldığımda rölanti çok fazla düşebiliyor sıcaklığa göre ayar yapabilip map’a göre ayar yapamadım için sorun yaşıyorum bu duruma bi çözümümüz var mıdır?
Şuanda aracımda extreme beyin mevcutaracınızda kullandığınız beyin marka modelini söylerseniz yardımcı olalım
extreme beyinler klima baglantısı olmadığı için hileli yöntemle yapmanız gerekmekte, klima acildiginde size bir şase tetik gelmesi lazım bunu ayarladıktan sonra beyine kodlama yapıp çift harita modunu acmanız lazım klima acilinca 2. haritaya gecicek şekilde ayarlayıp, ikinci haritada rolanti degerlerini yüksek girip durumu dengelemelisiniz.Şuanda aracımda extreme beyin mevcut
Bunu ecumaster black beynimde yapabilirmiyim?extreme beyinler klima baglantısı olmadığı için hileli yöntemle yapmanız gerekmekte, klima acildiginde size bir şase tetik gelmesi lazım bunu ayarladıktan sonra beyine kodlama yapıp çift harita modunu acmanız lazım klima acilinca 2. haritaya gecicek şekilde ayarlayıp, ikinci haritada rolanti degerlerini yüksek girip durumu dengelemelisiniz.
çift harita özelligi en dandik beyin bile destekliyor ama eger alıntı yaptığım şeyi soruyorsan klima destegi ecumasterde mevcutBunu ecumaster black beynimde yapabilirmiyim?
Amacım 1. haritayı safe günlük modda tutup 2. haritayı daha limitlerde yapmak ve bi switch yardımıyla haritalar arasında geçiş yapmak.
onlar analog çıkış degil analog giriştir. ne yapmak istedigini aciklayıcı şekilde yazarsan yardımcı olalımMerhaba, Stabil Ecuda A7, B7, C7 analog çıkışları Vemstune de neleri seçerek aktif edebilirim Özer abi?
Cevap için teşekkürler abi analoğ giriş doğru. A7 çıkışı launch kontrol, B7 Als, C7 B haritası yapmak istiyorum.onlar analog çıkış degil analog giriştir. ne yapmak istedigini aciklayıcı şekilde yazarsan yardımcı olalım
ilk olarak her analog giriş için bir tuş çekmen gerekir ve tuşun bir bacagını beyin girişine diger bacagını şaseye bağlaman gerekir ardından vemstune uygulamasından söyledigin kontrollerin sayfalarına girip belirlediğin tuşları ataman lazımCevap için teşekkürler abi analoğ giriş doğru. A7 çıkışı launch kontrol, B7 Als, C7 B haritası yapmak istiyorum.
bu tür ayarlamalar kullanıcının kendi yapabilicegi basit şeyler olmadığı için bu tür bir video ve anlatımı uygun görmüyorum ve tehlikeli bu yüzden yazılımcınıza başvurunKablolar çekili abi. Vemstunede neler yapmam gerekiyor hangi girişleri seçmeliyim ata kısmını tarif edebilirmisin?
Evet rölanti valfi olmadan avans azaltıp arttırarak rölantiyi ayarlayabiliyor. Rölanti valfi kadar etkili bir yöntem değil.Rolanti valfi olmadan rolanti sabitlemesi çalışma düzenlemesi yapılıyor mu Ecu stabil